BH-kurssi / PK-tottista

IMG_0973

BH-KURSSI, 8 kertaa

Käyttäytymiskokeeseen valmistava kurssi, koirakoille joilla on tavoitteena suorittaa PAKK-KOE eli käyttäytymiskoe (koulutustunnus BH). Kurssille saavat osallistua kaikenrotuiset nuoret ja aikuiset rokotetut koirat. Kurssilla voi olla eritasoisia koiria, jokaiselle harjoittelu ohjeet koiran ja ohjaajan tason mukaan.

Kurssille voi myös tulla harjoittelemaan PK-tottelevaisuutta vaikka BH koe olisi jo suoritettuna.

Kurssin tavoite: Kurssin jälkeen ohjaaja tietää BH-kokeen säännöt, osaa tottelevaisuus kaavion, oppii kouluttamaan koiralleen uusia asioita ja tiedostaa mitkä asiat vaativat vielä lisäharjoittelua ennen kokeeseen osallistumista sekä tietää miten koira reagoi kokeen kaupunkiosuudessa tuleviin häiriöihin ja tilanteisiin. Kurssilla harjoitellaan tottelevaisuuskaavion liikkeitä sekä kaupunkiosuudessa tapahtuvia asioita koiran tason mukaan. Kurssilla käytetään positiivista vahvistamista. Kurssilla ohjeistetaan myös naksuttimen käyttöä ehdollisena vahvisteena.

Seuraava kurssi: kesäkuussa 2024

Kurssin hinta: 205 €

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja sen jälkeen saat sähköpostiisi vastauksen 1-3 vrk sisällä. Kurssikirje ja lasku lähetetään sähköpostilla noin viikkoa ennen kurssin alkua. HUOM! Tarkista aina myös roskapostikansio.

 

  Ilmoittaudu

  Ilmoittaudun kurssille *

  Ohjaajan nimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Koiran nimi *

  Koiran rotu *

  Koiran sukupuoli *

  Koiran ikä *

  Lisäietoja koirasta (esim. onko koiralla sairauksia/lääkitystä, onko koira arka, haukkuherkkä tms.)

  Aiemmin käydyt kurssit (missä, milloin)

  Olen lukenut koirakoulun sopimusehdot
  Kyllä