Koulutussopimus ja ehdot

Koirakoulu Klikkeri tekee aina koulutussopimuksen yksityisasiakkaiden kanssa. Kaikkia kursseja koskevat yleiset sopimusehdot.
Kouluttaja sitoutuu noudattamaan Eläintenkouluttajat Ry:n eettisiä sääntöjä.

Huomaathan, että koiran haltijana asiakas vastaa oman koiransa turvallisuudesta sekä koiran muille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista. Kurssin kouluttaja vastaa kurssilla opetuksesta ja ohjauksesta, eikä yksittäisistä koirista.

Kurssi toteutuu, jos siihen on ilmoittautunut vähintään kaksi osallistujaa. Kursseille otetaan max. 4 – 6 koiraa. Kurssimaksu on oltava suoritettuna ennen kurssin alkua. Kaksi vuorokautta tai alle sen maksetuista kursseista on tuotava kuitti maksusta ensimmäiselle kurssikerralle. Kurssimaksun saa takaisin, jos koira tai omistaja sairastuu, eikä siten pääse osallistumaan koko kurssille ja maksun takaisin saamiseksi siitä on esitettävä lääkärintodistus. Yksittäisistä sairaus poissaoloista voidaan sopia korvauskerta. Kouluttajan sairastuessa, koirakoululla on oikeus siirtää kurssikerran ajankohta myöhemmäksi.

Kurssin peruminen on tehtävä vähintään 8 vrk ennen kurssin alkamista. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan puolet kurssimaksusta.
Asiakkaan on ilmoitettava kouluttajalle kurssilta poissaoloista viipymättä tekstiviestillä, oli syy poissaoloon mikä hyvänsä.  Sairasta koiraa ei saa tuoda koulutuksiin. Koira täytyy olla rokotettu ja madotettu asianmukaisesti. Omistaja on velvollinen esittämään koiran rokotustodistuksen ensimmäisellä kurssikerralla.