Ohitukset rennosti-kurssi

Ohitukset rennosti-kurssi, 6 kertaa

Kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille koirille, joilla on vaikeaa ohittaa muita koiria tai ihmisiä hallitusti. Olipa koirasi arka, hurjasti haukkuva, ikävästi ärisevä tai villi intoilija, niin tämä kurssi on juuri teille tarkoitettu.

Kurssilla opetellaan kulkemaan rennosti hihnassa, katselemaan ja ohittamaan muita rauhallisesti sekä koiran perustottelevaisuutta / hallittavuutta vahvistavia harjoituksia. Kurssilla käydään läpi myös ehdollisen vahvisteen kouluttaminen ja miten ehdollinen vahviste toimii koulutuksessa.  Kurssin alussa harjoitellaan yksi koira kerrallaan n. 20 min, muut seuraavat toistensa harjoituksia eli yksi kurssikerta kestää 1,5 tuntia. Kurssilla käytetään ohituksissa kouluttajan omaa rauhallista koiraa.

Kurssiin kuuluu ”Koulutuksen perusteet”-luento  sekä ”Ohitukset rennosti”-luento ovat kuuneltavissa etänä verkossa, saat linkin luento tallenteeseen ennen kurssin alkua.

Seuraava kurssi: 3.4.-8.5.2022 sunnuntaisin klo 10.00-11.30 TÄYNNÄ

Kurssin hinta: 180 €

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja sen jälkeen saat sähköpostiisi vastauksen 1-3 vrk sisällä. Kurssikirje ja lasku lähetetään sähköpostilla noin viikkoa ennen kurssin alkua. HUOM! Tarkista aina myös roskapostikansio.

  Ilmoittaudu

  Ilmoittaudun kurssille *

  Ohjaajan nimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Koiran nimi *

  Koiran rotu *

  Koiran sukupuoli *

  Koiran ikä *

  Lisäietoja koirasta (esim. onko koiralla sairauksia/lääkitystä, onko koira arka, haukkuherkkä tms.)

  Aiemmin käydyt kurssit (missä, milloin)

  Olen lukenut koirakoulun sopimusehdot
  Kyllä