Rally-Toko / Toko

kotisivut 058Rally-Toko / Toko alkeet , 5 kertaa / Toko vakioryhmä (touko-syyskuu)

Alkeiskurssilla harjoitellaan tarvittavat perusliikkeet kuten: sivulle tulo, seuraaminen katsekontaktissa, sivulla istuminen / maahan meno / seisominen, paikalla olo, erilaiset käännökset: (oikealle, vasemmalle sekä täyskäännös), erilaiset häiriöt ym. myös toiveiden mukaan. Harjoitellaan alokas- luokan Tokoliikkeitä ja/tai Rallyn- kylttitehtäviä koirakoiden tason ja toiveiden mukaan.

Jatkokurssi räätälöidään osallistujien tason ja toiveiden mukaan sopivaksi. Harjoitellaan Rally ratoja / Tokon ALO + AVO luokkien liikkeitä.

Kurssin ”Koulutuksen perusteet”-luento:joka on kuuneltavissa etänä verkossa, saat linkin luennoille  ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Seuraavat kurssit: keskiviikkoisin 19.4.-17.5. klo 17.00-17.45                

Kurssin hinta: 120 €

Toko vakioryhmä: keskiviikkoisin 19.4.-23 alkaen klo 18.00-19.00 (kaksi paikkaa vapaana)

Vakioryhmä harjoittelee säännöllisesti kerran viikossa touko-syyskuun ajan. Laita sähköpostia jos vakioryhmäpaikka kiinnostaa. Mukaan voi tulla missä vaiheessa kesää tahansa. (alkeis- ja jatkokurssin käyneille, tai vastaavat taidot)

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja sen jälkeen saat sähköpostiisi vastauksen 1-3 vrk sisällä. Kurssikirje ja lasku lähetetään sähköpostilla noin viikkoa ennen kurssin alkua. HUOM! Tarkista aina myös roskapostikansio.

  Ilmoittaudu

  Ilmoittaudun kurssille *

  Ohjaajan nimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Koiran nimi *

  Koiran rotu *

  Koiran sukupuoli *

  Koiran ikä *

  Lisäietoja koirasta (esim. onko koiralla sairauksia/lääkitystä, onko koira arka, haukkuherkkä tms.)

  Aiemmin käydyt kurssit (missä, milloin)

  Olen lukenut koirakoulun sopimusehdot
  Kyllä