Rally-Toko / Toko

kotisivut 058Rally-Toko jatko , 5 kertaa / Toko vakioryhmä (touko-syyskuu)

Alkeiskurssilla harjoitellaan tarvittavat perusliikkeet kuten: sivulle tulo, seuraaminen katsekontaktissa, sivulla istuminen / maahan meno / seisominen, paikalla olo, erilaiset käännökset: (oikealle, vasemmalle sekä täyskäännös), erilaiset häiriöt ym. myös toiveiden mukaan. Harjoitellaan alokas- luokan kylttitehtäviä koirakoiden tason ja toiveiden mukaan.

Jatkokurssi räätälöidään osallistujien tason ja toiveiden mukaan sopivaksi. Harjoitellaan lisää ALO-luokan  ratoja ja  aloitellaan AVO-luokan kylttejä.

Kurssin ”Koulutuksen perusteet”-luento: joka on kuuneltavissa etänä verkossa, saat linkin luennoille  ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Seuraavat kurssit: Rally-toko jatko keskiviikkoisin 9.8.-6.9. klo 17.00-17.45           

Kurssin hinta: 120 €

Toko vakioryhmä: keskiviikkoisin 19.4.-23 alkaen klo 18.00-19.00 TÄYNNÄ

Vakioryhmä harjoittelee säännöllisesti kerran viikossa touko-syyskuun ajan. Laita sähköpostia jos vakioryhmäpaikka kiinnostaa. Tämän hetkinen ryhmä on täynnä, mutta uusi perustetaan heti kun on tarpeeksi osallistujia eli laita vaan sähköpostia jos kiinnostuit vakioryhmästä. Mukaan voi tulla missä vaiheessa kesää tahansa. (alkeis- ja jatkokurssin käyneille, tai vastaavat taidot)

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella ja sen jälkeen saat sähköpostiisi vastauksen 1-3 vrk sisällä. Kurssikirje ja lasku lähetetään sähköpostilla noin viikkoa ennen kurssin alkua. HUOM! Tarkista aina myös roskapostikansio.

  Ilmoittaudu

  Ilmoittaudun kurssille *

  Ohjaajan nimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Koiran nimi *

  Koiran rotu *

  Koiran sukupuoli *

  Koiran ikä *

  Lisäietoja koirasta (esim. onko koiralla sairauksia/lääkitystä, onko koira arka, haukkuherkkä tms.)

  Aiemmin käydyt kurssit (missä, milloin)

  Olen lukenut koirakoulun sopimusehdot
  Kyllä