Yksityiskoulutus

kotisivut 224Yksityiskoulutus sopii aroille, ryhmässä keskittymiskyvyttömille ja rähjäherkille koirille. Yksityiskoulutukseen voi toki tulla muutenkin, jos esimerkiksi vuorotyön tms. syyn takia kurssiajankohdat eivät sovi.
Yksityiskoulutus on paras vaihtoehto myös siinä tapauksessa, jos koiralla on jokin ongelmallinen käytös johon kaivataan muutosta. Silloin asiakas on velvollinen täyttämään koirasta erillisen kyselykaavakkeen, jotta kouluttaja pystyy huomioimaan koulutuksessa kaikki siihen vaikuttavat asiat.
Yksityiskoulutus tapahtuu joko asiakkaan kotona, koirakoulun tiloissa tai erikseen sovitussa paikassa ulkona. Halutessaan asiakas voi pyytää koulutusta Länsi-Uudenmaan koirayhdistyksen hallissa, jolloin asiakas on velvollinen maksamaan koulutustuntihinnan lisäksi hallivuokran. Hallia on mahdollisuus vuokrata vain tiettyinä aikoina, kun siellä ei ole yhdistyksen omaa toimintaa.

Yksityiskoulutuksesta ja sen ajankohdasta sovitaan sähköpostitse. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi niin suunnitellaan koirallesi sopiva koulutus. Yksityiskoulutukseen tulevat asiakkaat ovat tervetulleita myös ”Koulutuksen perusteet”-luennolle ilman lisäveloitusta. Ilmoita osallistumisestasi luennolle alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse.

Yksityiskoulutuksen hinta: 55 €/tunti koirakoulun omalla kentällä. Kotikäynnit: 65 €/tunti + km-korvaus 0,55 €/km

    Ota yhteyttä

    Nimi: *

    Sähköposti *

    Puhelin

    Viesti