Nose work

Nose Work-alkeiskurssi Karjaalla, 5 kertaa 

K9 Nose Work on vuonna 2008 USA:ssa kehitetty harrastuslaji koirille. Nose Workissa etsitään määrättyjä hajuja eri ympäristöissä.

Nose Work sopii kaikille koirille ja ohjaajille oli sitten mielessä koiran aktivointi / harrastus tai tavoitteena kilpailut. Koira voi olla pieni tai suuri, rohkea tai arka, kolmijalkainen, kuuro tai sokea. Laji ei vaadi koiralta tai ohjaajalta erikoistaitoja, perushallinta on riittävä. Lajia ei myöskään tarvitse harrastaa ryhmässä, jolloin laji sopii myös ihmis- tai koira-aroille yksilöille.

Kurssilla on max. 4 koiraa. Koirat harjoittelevat yksi kerrallaan, toiset odottavat vuoroaan omassa autossa. Ensimmäisellä kerralla käydään teoriaa läpi ja ehdollistamme euqalyptushajua koiralle.

Jatkokurssilla opetellaan ilmaisua ja tehdään osallistujien tason mukaan erityisesti ulko- ja ajoneuvoetsintää.

Alkeiskurssiin kuuluu ”Koulutuksen perusteet”- sekä ”Nose Work”-luennot: jotka on kuuneltavissa etänä verkossa, saat linkin luennoille  ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Seuraavat kurssit alkaa:

NW alkeet: 2.6.-30.6.2021 KE klo 19.00-20.00 TÄYNNÄ

NW jatko: 28.4.-26.5.2021 KE klo 19.30-20.30 TÄYNNÄ

Kurssin hinta: 110€ + hajupullo 10 €  alkeiskurssilaisille (jatkokurssille osallistuva: ilmoittautumislomakkeen lisätiedot kohtaan haluatko ostaa hajupullon)

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella, valitse alasvetovalikosta alkeis- / jatkokurssi ja sen jälkeen saat sähköpostiisi tiedon luento- ja kurssipaikasta.

  Ilmoittaudu

  Ilmoittaudun kurssille *

  Ohjaajan nimi *

  Sähköposti *

  Puhelin *

  Koiran nimi *

  Koiran rotu *

  Koiran sukupuoli *

  Koiran ikä *

  Lisäietoja koirasta (esim. onko koiralla sairauksia/lääkitystä, onko koira arka, haukkuherkkä tms.)

  Aiemmin käydyt kurssit (missä, milloin)

  Olen lukenut koirakoulun sopimusehdot
  Kyllä